Tänk om...

                        



Tänk om jag hade en groda som bästa vän ? det skulle nog vara ganska konstigt att ha en grön vän men jag skulle nog tycka om den en då ! Hoppas den kan prata annars skulle det vara lite synd eftersom jag gillar att prata. Om min bästa vän var en groda skulle jag sminka den och klä den så den skulle se ut som en människa jag skulle lära den prata och den skulle lära mig hoppa !


Kommentarer
Postat av: Peter

Ha-ha-ha!! ;-) Det skulle nog allt vara kul att ha en groda till bästa vän! Folk skulle nog titta och undra tror jag!!!



OBS: Klä ALDRIG på och sminka ALDRIG en groda om du skulle skaffa en, det är diskriminering och djurplågeri och jag följer din blogg och dina vänner varje dag så jag vet om du skaffar en groda eller ej och om du börjar sminka den och klä på den så anmäler jag dig till djurskyddsmyndigheten på direkten.



Åh, detta med djurlågeri gör mig så FÖRBASKAD!!!! Paris Hilton klär på sina stackars chihuahuor så man tycker synd om dom, DJUREN ÄR ANPASSADE FÖR ATT PASSA TILL DEN NATUR VI LEVER I. DEN BEHÖVER INTE EXTRA KLÄDER EFTERSOM DEN SKULLE HA FIXAT EXTRA PÄLS DÅ. Var är världen påväg? Det är en fråga jag ständigt ställer till mig själv. Jag vill inte leva i denna värld, den gör mig ilsken och arg. Frustrerad och ledsen.

2009-11-11 @ 15:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0