Tänk om...




Tänk om hade en gammal gubbe som husdjur ? Som hette Greger, Bror elr kanske Runar. Jag skulle bada honom en gång i veckan så han inte blev för skitig. Han skulle nog få gå promenader själv, för det skulle nog bli pinsamt att gå runt med en gubbe i koppel, alla skulle nog kolla på mig. Han skulle absolut inte få sova i min säng som än hund det skulle kännas lite äckligt att sova tillsammans med en gubbe hela tiden...

.

Jag är med i en tävling hos http://fokis.se där man kan vinna produkter från http://foirhair.nu . Jag vill ha den här

tänk om...



Tänk om jag hade två elefanter hemma ? jobbigt ? Det skulle nog låta ganska mycket efter som elefanter väger så mycket. Jag skulle nog inte låta dom gå upp på övervåningen för då skulle det bli hål i golvet/taket. Dom skulle ju äta jättemycket så jag skulle behöva köpa väldigt mycket mat till dom annars kanske dom svälter, jag gillar inte smala elefanter ! Dom skulle få gå ut när dom skulle bajsa annars skulle det bli ganska äckligt inne tror jag ? Om jag hade två elefanter så skulle jag döpa dom till Jan-erik och Tove-lisa :)

tänk om jag...


Tänk om jag alltid var täpt näsan, JOBBIGT då skulle jag ju behöva ha massa näsdukar med mig och snyta mig hela tiden! Det skulle svida under näsan och jag skulle säkert bli jätteröd under nästippen. Folk skulle nog bli irriterade på mig för det skulle låta när jag andades för jag skulle bara kunna andas med munnen. Jag skulle nohg inte vilja/våga sova över för jag skulle snarka. Det skulle kosta ganska mycket pengar eftersom jag skulle behöva köpa så myckt nässpray och papper ! Hmm... jobbigt läge .

---




tänk om jag skulle vara med i en design tävling ? hmm det skulle vara roligt ju ! nu är jag det hos lluw.blogg.se

tänk om...






Täck om det inte fanns någon mat ! Jag skulle inte klara mig ! okej, inte någon annan heller. Tänk att aldrig mer kunna äta kladdkaka, kyckling, tacos, choklad och äpplen ! shit asså om det inte fanns någon mat skulle man nog vara tvungen att äta gräs och bark och sånt, om det var så skulle jag låtsas som om jag var med i Robinson för då skulle det vara lite roligare i alla fall. Om det inte fanns någon mat så skulle det vara jobbigt att gå i skolan och träna för man skulle vara så hungrig ju. katastrof hoppas maten aldrig försvinner !

tänk om...

                             
                               
Tänk om jag var britney spears, jag skulle shoppa sönder alla affärer och ta tag i mitt liv och börja sjunga fint, inte som en groda som hon egentligen gör !  Jag tror nog ändå inte att jag skulle vilja vara britany spears.

tänk om...

                             
                               
Tänk om jag var britney spears, jag skulle shoppa sönder alla affärer och ta tag i mitt liv och börja sjunga fint, inte som en groda som hon egentligen gör !  Jag tror nog ändå inte att jag skulle vilja vara britany spears.

Tänk om...

                        



Tänk om jag hade en groda som bästa vän ? det skulle nog vara ganska konstigt att ha en grön vän men jag skulle nog tycka om den en då ! Hoppas den kan prata annars skulle det vara lite synd eftersom jag gillar att prata. Om min bästa vän var en groda skulle jag sminka den och klä den så den skulle se ut som en människa jag skulle lära den prata och den skulle lära mig hoppa !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0